Cor Bruyns

Cor Bruyns is in 1986 begonnen als stagiair bij Jacobs Elektro Groep. Vervolgens heeft hij gewerkt als servicemonteur, tekenaar en projectleider. Na 13 jaar bij een ingenieursbureau gewerkt te hebben, keerde hij in 2014 terug naar Jacobs Elektro Groep in de functie van bedrijfsleider. Deze functie oefent hij nog steeds met veel plezier uit. Cor is trots op het werk van Jacobs Elektro Groep en omschrijft het bedrijf als klantgericht en eerlijk. Daarnaast staat in de dagelijkse bedrijfsvoering MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) centraal.

Cor: “Samen met ons team projecten binnen de planning en volgens verwachting van de klant tot een goed resultaat leiden, dat is wat ik graag doe. Daarnaast wordt veel energie gestoken in het geven van het juiste advies, met als uiteindelijk doel uiteraard een tevreden klant”.

Zijn vrije tijd brengt Cor graag door met zijn gezin en met vrienden. Ook houdt hij ervan om op vakantie te gaan. Daarnaast maakt hij graag tijd vrij voor zijn bestuursfunctie bij Stichting PUSH.

Met Cor Bruyns linken? Bezoek zijn LinkedIn-profiel.