Partners

Om een totaalpakket aan te kunnen bieden, werkt Jacobs Elektro Groep samen met verschillende partners: JGL Beveiligingen, QJ Solar Systems, Tech Talents en People 4 Projects. Daarnaast werkt Jacobs Elektro Groep regelmatig samen met Bouwbedrijf Vrolijk. 

Specialistische vakkennis in eigen huis

In een woning, bedrijf, openbaar gebouw of appartementencomplex is het een komen en gaan van klanten, leveranciers, en andere bezoekers. De aanwezigheid van mensen, waardevolle spullen, gevoelige informatie, kostbare apparatuur en vertrouwelijke processen vereist een compleet beveiligingsplan. Tijdens én buiten openingstijden. Vanuit ons eigen specialistische bedrijf JGL Beveiligingen installeren wij stand-alone of turnkey (brand)beveiligingssystemen die signaleren, registreren en alarmeren, volgens wettelijke BORG-richtlijnen.

Schone, duurzame en kostenbesparende energie

Het zelfstandig opwekken van energie via PV-panelen groeit razendsnel. QJ Solar Systems – een zusterbedrijf van Jacobs Elektro Groep – investeert daarom continu in de kennisontwikkeling en technische mogelijkheden van deze innovatie. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Wij gaan voor schone, duurzame, kostenbesparende energie!

Doen waar je goed in bent

Tech Talents is een samenwerkingsinitiatief van Jacobs Elektro Groep, BINK Groep, Van Gils Techniek en Elkor Groep. Door samen te werken willen wij inspelen op de veranderende arbeidsmarkt. Binnen onze bedrijven is persoonlijke aandacht en sociale betrokkenheid vanzelfsprekend. Bij Tech Talents geloven we dat iedereen unieke talenten heeft die ervoor zorgen dat je de ene competentie beter en sneller beheerst dan de andere.

Juist. Hier moet je zijn

People 4 Projects is een bijzondere werkgever in de installatietechniek. Opgericht door 4 daadkrachtige bedrijven die actief zijn in nieuwbouw- en renovatieprojecten in de particuliere en lichte industriële sector. Jij kunt als professional werken in deze dynamische werkomgeving waar je projecten uitvoert voor de verschillende samenwerkingspartners. Bij People 4 Projects heb jij dus de voordelen van een zelfstandige met de geborgenheid van een werkgever.