Partners

Om een totaalpakket aan te kunnen bieden, werkt Jacobs Elektro Groep samen met verschillende partners.

Schone, duurzame en kostenbesparende energie

Het zelfstandig opwekken van energie via PV-panelen groeit razendsnel. QJ Solar Systems – een zusterbedrijf van Jacobs Elektro Groep – investeert daarom continu in de kennisontwikkeling en technische mogelijkheden van deze innovatie. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Wij gaan voor schone, duurzame, kostenbesparende energie!

Doen waar je goed in bent

Tech Talents is een samenwerkingsinitiatief van Jacobs Elektro Groep, BINK Groep, Van Gils Techniek en Elkor Groep. Door samen te werken willen wij inspelen op de veranderende arbeidsmarkt. Binnen onze bedrijven is persoonlijke aandacht en sociale betrokkenheid vanzelfsprekend. Bij Tech Talents geloven we dat iedereen unieke talenten heeft die ervoor zorgen dat je de ene competentie beter en sneller beheerst dan de andere.

Juist. Hier moet je zijn

People 4 Projects is een bijzondere werkgever in de installatietechniek. Opgericht door 4 daadkrachtige bedrijven die actief zijn in nieuwbouw- en renovatieprojecten in de particuliere en lichte industriële sector. Jij kunt als professional werken in deze dynamische werkomgeving waar je projecten uitvoert voor de verschillende samenwerkingspartners. Bij People 4 Projects heb jij dus de voordelen van een zelfstandige met de geborgenheid van een werkgever.

Van idee tot installatie

Als ervaren installatiebedrijf weet Elektro Vogels – een zusterbedrijf van Jacobs Elektro Groep – de meest complexe installatie opdrachten tot een goed einde te brengen. Zo werkt het bedrijf met een eigen kwaliteitssysteem en is er op gericht om volgens vaste procedures, elektronische installaties te ontwerpen, te begroten, te installeren en veilig én bedrijfsklaar op te leveren. 

elektroned logo

ElektroNed

ElektroNed is een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende technische installatiebedrijven, verspreid over heel Nederland. ElektroNed begrijpt al meer dan 25 jaar dat we samen sterker staan en is dan ook een echte netwerkorganisatie. Constructief samenwerken zit in ons DNA. We zoeken continu verbinding met bedrijven en organisaties die ons samenwerkingsverband sterker maken. Onze deelname aan het Urban Mining Collective en ons branchepartnerschap met Techniek Nederland zijn daar sprekende voorbeelden van. Ook stimuleren we actief samenwerking tussen en kennisdeling door de aangesloten installatiebedrijven. ElektroNed, dat zijn we eigenlijk allemaal samen.

Kwaliteit & zekerheid

CORO Zonnepanelen – een zusterbedrijf van Jacobs Elektro Groep – is de specialist in zonne-energie sinds 2009. CORO Zonnepanelen biedt oplossingen met zonnepanelen, installaties en thuisbatterijen voor thema’s als energiekosten, milieu en energieafhankelijkheid. Als gecertificeerd bedrijf door Techniek Nederland, InstallQ en VCA, wordt de inzet voor kwaliteit en veiligheid onderstreept.

connectned logo

ConnectNed

ConnectNed adviseert, installeert, operationaliseert en onderhoudt systemen voor elektrisch vervoer, energieopwekking (PV), energieopslag en smart grids (energienetwerken). Daarnaast biedt zij onder de naam ‘Connect’ meerdere abonnementen aan voor laadbeheer en laden met een pas of sleutelhanger (en smartphone-app) voor zowel bedrijven als particulieren, passend bij iedere situatie. De gecertificeerde ConnectNed-partners opereren als een landelijk dealernetwerk met een sterke positie in de regio waar zij gevestigd zijn. Zij worden daarbij ondersteund door een centrale organisatie die de regie voert  en eindverantwoordelijk is voor alle geleverde diensten (abonnementen) aan laadpaal en ev-rijders. Dat geldt onder meer voor de eigen servicedienst die 24/7 storingen verhelpt, deels op afstand en indien nodig op locatie. ConnectNed is tevens het aanspreekpunt voor landelijke klanten, die meerdere locaties van laadoplossingen willen voorzien. Dat kunnen bedrijven zijn met eigen voorzieningen, gemeenten, parkeerbedrijven en laad(tank)stations. Ons doel is klanten te ontzorgen in hun behoefte hun wagenpark duurzaam in te zetten en mobiel te houden tijdens de uitvoering van hun operationele werkzaamheden.