Elektrotechnische installaties voor luxe woningbouw

Bij de realisatie van luxe woningen zijn optimaal ingerichte elektrotechnische installaties onmisbaar om wooncomfort te garanderen. Jacobs Elektro Groep verzorgt toekomstbestendige elektrotechnische systemen en beschikt over de kennis en expertise om alle wensen en benodigdheden voor je te realiseren.

Totaalinstallateur voor elektrotechnische installaties

Het is gemakkelijk om slechts één partij nodig te hebben voor alle elektrotechnische installaties. Dit vereenvoudigt de communicatie met andere betrokken partijen bij de bouw en zorgt ervoor dat snel geschakeld kan worden tijdens de ontwikkeling van de woning.

Jacobs Elektro Groep is een allround elektro installateur; we hebben specialisten in huis voor ieder vakgebied en het team beschikt tegelijkertijd over een zeer hoog algemeen kennisniveau en de nodige ervaring. Binnen ons bedrijf streven we bovendien naar perfectie, met oog voor detail en veel aandacht voor een kwalitatieve afwerking. Vanuit deze drive en ambitie leveren we iedere elektrotechnische installatie op hoog niveau op.

Voor een optimale prestatie en maximale klanttevredenheid vinden we een nauwe samenwerking tussen partijen onmisbaar. Daarom werken we tijdens de realisatie van luxe woningbouw bij voorkeur volgens de bouwteammethode. We stellen vóór aanvang van het project een specialistenteam samen, dat kennis bundelt en elektrotechnische werkzaamheden nauwkeurig afstemt. Deze methode werkt kostenverlagend en procesversnellend, wat een win-winsituatie oplevert voor alle betrokkenen.

Prettige samenwerking met korte lijnen

Het ontwikkelen van luxe woningbouw is een intensief proces. Tijdens dit traject wil je niet enkel bouwen in de concrete zin van het woord; je wil ook kunnen bouwen op de installatiepartij waar je mee samenwerkt. Jacobs Elektro Groep begrijpt dit als geen ander, en we bieden dankzij ons formaat een groot voordeel. Bij ons zijn de lijnen kort en krijg je snel een inhoudelijk antwoord op al je vragen. Tijdens het bouwproces heb je contact met dezelfde vertrouwde contactpersoon. Zo kunnen we snel schakelen en inspelen op wensen en verzoeken, en zorgen we ervoor dat het installatieproces volledig naar wens verloopt.

Van alle gemakken voorzien met domotica

Elektro installaties voor luxe woningen gaan tegenwoordig verder dan enkel een goed doordachte infrastructuur. Profiteer van de volgende stap in wooncomfort en kies voor slimme domotica oplossingen! Met de implementatie van een domotica systeem creëer je een omgeving die zich aanpast aan jouw levensstijl en leefpatroon. Een intelligent besturingssysteem wordt verbonden met allerlei aspecten van je woning, zoals verlichting, verwarming en koeling, zonwering, audio- en video installaties en beveiligingssystemen. Zo ontstaat een smart home die je als bewoner van alle gemakken voorziet met slechts één klik op de knop via je smartphone, waar je je ook bevindt in huis of zelfs buiten je huis.

Domotica zorgt bovendien niet enkel voor een verhoogd wooncomfort. Het systeem heeft ook nog eens een energiebesparend effect, doordat zaken als verwarming en verlichting enkel benut worden wanneer je de ruimte actief gebruikt. Wij helpen je graag verder met een domotica installatie.

Duurzame energie & duurzaam rijden

Voortbordurend op deze verduurzaming zijn nog tal van elektrotechnische installaties interessant om energie te besparen en op te wekken in en rondom jouw luxe woning. Geavanceerde zonnepanelen voorzien de woning van de gedeeltelijke of volledige energiebenodigdheid. En ongebruikte stroom lever je weer terug aan het elektriciteitsnet, waardoor je niet alleen energie bespaart maar zelfs extra inkomsten vergaart!

Energiezuinige verlichting zorgt voor een verdere verlaging van je energiekosten en biedt bovendien ook een langere levensduur.

Rijd je daarnaast ook in een elektrische auto? Dan is een laadpaal onmisbaar bij je woning. De laadpaal kan door ons gekoppeld worden aan je zonnepanelen, zodat de stroom voor je elektrische auto ook op duurzame wijze opgewekt wordt. Met een eigen laadpaal voor de deur wordt elektrisch rijden pas echt een genot!

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Jacobs Elektro Groep inschakelen voor een luxe woningbouw project? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact met Gilbert van der Lee?

Meer informatie? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Gilbert van der Lee
Manager Service en Onderhoud

Onze diensten

Wat onze klanten zeggen

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen