Renovaties en onderhoud van elektro installaties

Kunnen je elektrische installaties een grondige renovatie gebruiken? Of ben je juist op zoek naar een partij die je systemen op tijd onderhoudt, zodat deze nog lang efficiënt gebruikt kunnen worden? Jacobs Elektro Groep verzorgt alle gewenste renovatieprojecten en onderhoudsklussen voor je.

Toekomstgerichte renovaties

Door op tijd te kiezen voor renovatie van je elektrotechnische systemen en installaties kun je aanzienlijk besparen. Verouderde systemen zorgen vaak voor een aanzienlijk stroomverbruik. Zeker met de stijgende energiekosten kan het blijven gebruiken van deze suboptimale systemen flink in de kosten lopen. Je doet er dan ook goed aan om bij een renovatie of woningverbouwing kritisch te kijken naar de gebruikte installaties.

Jacobs Elektro Groep verricht elektrotechnische inspecties volgens de hoogste standaarden, en kan je zo deskundig adviseren over de optimale renovatiemogelijkheden. Door de juiste moderniseringen toe te passen tijdens de renovatie kun je jaren vooruit en zul je aanzienlijk besparen op de energierekening.

Daarnaast kun je bij de renovatie van je pand of woning ook denken aan diverse duurzame oplossingen, waarmee je nog toekomstgerichter kunt wonen en werken. Denk hierbij aan de installatie van zonnepanelen, laadpalen of energiezuinige verlichting. En wat dacht je van een slim domotica systeem, waarmee het bedienen van je verwarming, verlichting, beveiliging en audio- en video installaties eenvoudig vanaf je smartphone of tablet gebeurt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw pand of woning? We adviseren je graag!

Tijdig (preventief) onderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel om de continuïteit van je elektrotechnische installaties te waarborgen. Gebrekkig onderhoud vergroot de kans op storingen, en door regelmatig onderhoud uit te laten voeren vermijd je dure reparaties. Bovendien zijn vervangende onderdelen in de huidige markt schaars, waardoor je te maken kunt krijgen met lange levertijden. Tijdig onderhoud zorgt ervoor dat je installaties een langere levensduur hebben en biedt aanzienlijke besparingen over de langere termijn.

Kiezen voor Jacobs Elektro Groep

Waarom kies je bij een renovatie- of onderhoudsproject voor Jacobs Elektro Groep? Wij begrijpen als geen ander dat je op je elektrotechnische installateur wilt kunnen bouwen; wat we beloven, komen we dan ook altijd na. Daarbij weten we ons flexibel op te stellen en spelen we feilloos in op planningswijzigingen, hinderingen en aanvullende wensen of verzoeken vanuit de klant. We denken graag met je mee en weten snel te schakelen vanuit onze oplossingsgerichte benadering.

Tijdens het project zorgen we bovendien voor een vast aanspreekpunt. De korte lijnen bij Jacobs Elektro Groep vergemakkelijken de communicatie en zo waken we ervoor dat je project soepel en vlot uitgevoerd wordt.

Deze benadering en werkwijze zorgt ervoor dat wij een zeer hoge klanttevredenheid weten te behouden. Word jij onze volgende tevreden klant? Bekijk hieronder onze mogelijkheden en neem contact met ons op voor verdere informatie:

Contact met Gilbert van der Lee?

Meer informatie? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Gilbert van der Lee
Manager Service en Onderhoud

Onze diensten

Wat onze klanten zeggen

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen