zonnepanelen installateur

 Zonnepanelen: wek je eigen energie op!

WIl jij als bedrijf of particulier besparen op je energierekening en beginnen met het opwekken van duurzame energie? Laat dan jouw panelen installeren door Jacobs Elektro Groep. Bij Jacobs Elektro Groep zien we dat steeds meer organisaties kiezen voor groene energie. Ons zusterbedrijf, QJ Solar Systems, investeert daarom continu in de kennisontwikkeling en technische mogelijkheden en innovatie van zonnepanelen.

Behaal je gewenste stroomopbrengst

Iedereen heeft andere wensen – zakelijk of particulier – als het aankomt op de installatie van zonnepanelen. Wil je bijvoorbeeld dat de panelen 100% van je energieverbruik voorzien? Of slechts een gedeelte ervan? Bij Jacobs adviseren we over alle randzaken die komen kijken bij het plaatsen van de panelen. Zo zijn de positie en helling bepalend voor de stroomopbrengst. Samen kijken we naar de ideale combinatie voor de klant: merk en type panelen, aantal panelen en locatie, hellingshoeken en gewenste opbrengst, teruglevering en opslag.

 

Verdien terug met jouw zonnepanelen

Het concept van Jacobs Elektro Groep is niet onnodig gecompliceerd: onze Europees geproduceerde zonnepanelen vangen licht op en zetten dit om in stroom. Heb je overcapaciteit? Dan lever je de ongebruikte stroom gewoon weer terug aan het elektriciteitsnet. Dit levert je ook nog eens extra inkomsten op! Onze adviseur maakt graag een berekening van de investering en de terugverdientijd. Vanzelfsprekend wordt hierbij rekening gehouden met mogelijke subsidies.

Naast economische redenen zijn er ook milieubewuste motieven om voor zonnepanelen te gaan. Zo vinden consumenten het steeds belangrijker dat hun aankopen milieuvriendelijk zijn. De aanschaf van zonnepanelen helpt bij het creëren van een groener imago. Bovendien draag je als organisatie zo ook een steentje bij aan een schonere wereld.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Zie je hier ook de meerwaarde in v voor je organisatie? Of voor bij je thuis? Wij helpen je graag met de installatie van jouw duurzame energienetwerk. We kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor je verrichten:

  • Advies
  • Zonnepaneelsysteem ontwerpen
  • Bekabeling aanleggen en monteren
  • Elektrotechnische installatie aanpassen
  • Panelen en omvormer installeren
  • Uitbreiden of vervangen van bestaande systemen

 

Zonnepanelen installatie door Jacobs Elektro Groep

Profiteer van lage energiekosten en laat jouw zonnepanelen installeren door de specialisten van Jacobs Elektro Groep. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een vrijblijvend advies? Onze zonnepanelen adviseur helpt je graag verder. Bel ons op 076 – 560 70 80, mail naar info@jacobselektro.nl of vraag direct een offerte aan.

Zusterbedrijf installateur zonnepanelen

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Interesse in onze andere diensten? Wij staan voor je klaar.

Contact opnemenOfferte aanvragen