Zonnepanelen

Wil je als bedrijf of particulier ook besparen op je energierekening en beginnen met het opwekken van duurzame energie? Laat dan jouw zonnepanelen installeren door Jacobs Elektro Groep. Bij Jacobs Elektro Groep zien we dat steeds meer organisaties kiezen voor groene energie. Ons zusterbedrijf, QJ Solar Systems, investeert daarom continu in de kennisontwikkeling en technische mogelijkheden hiervan.

Behaal je gewenste stroomopbrengst

Iedereen heeft andere wensen – zakelijk of particulier – als het aankomt op de installatie van zonnepanelen. Wil je bijvoorbeeld dat de zonnepanelen 100% van je energieverbruik voorzien? Of slechts een gedeelte ervan? Zo zijn de positie en helling bepalend voor de stroomopbrengst.

 

Verdien terug met jouw zonnepanelen

Het concept van Jacobs Elektro Groep is niet onnodig gecompliceerd: onze Europees geproduceerde zonnepanelen vangen licht op en zetten dit om in stroom. Heb je overcapaciteit? Dan lever je de ongebruikte stroom gewoon weer terug aan het elektriciteitsnet. Dit levert je ook nog eens extra inkomsten op! Onze zonnepanelen adviseur maakt graag een berekening van de investering en de terugverdientijd. Vanzelfsprekend wordt hierbij rekening gehouden met mogelijke subsidies.

Naast economische redenen zijn er ook milieubewuste motieven om voor zonnepanelen te gaan. Zo vinden consumenten het steeds belangrijker dat hun aankopen milieuvriendelijk zijn. De aanschaf van zonnepanelen helpt bij het creëren van een groener imago. Bovendien draag je als organisatie zo ook een steentje bij aan een schonere wereld.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Zie je ook de meerwaarde in van zonnepanelen voor je organisatie? Of voor bij je thuis? Wij helpen je graag met de installatie van jouw zonnepanelen. We kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor je verrichten:

  • Adviseren over zonnepanelen
  • Zonnepaneelsysteem ontwerpen
  • Bekabeling aanleggen en monteren
  • Elektrotechnische installatie aanpassen
  • Zonnepanelen en omvormer installeren
  • Uitbreiden of vervangen van zonnepanelen

 

Zonnepanelen installatie door Jacobs Elektro Groep

Profiteer van lage energiekosten en laat jouw zonnepanelen installeren door de specialisten van Jacobs Elektro Groep. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een vrijblijvend advies? Onze zonnepanelen adviseur helpt je graag verder. Bel ons op 076 – 560 70 80, mail naar info@jacobselektro.nl of vraag direct een offerte aan.

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen