PROJECT

Ciao Belli Breda

Opdrachtgever
Van Asch Horeca Beheer


Soort opdracht
Bouwteam


Soort werk
Elektrotechnische installatie


Realisatie
Februari 2024

Omschrijving

Benvenuto! Aan de Grote Markt 20-22 in Breda is onlangs Ciao Belli geopend. Je waant je in Italië als je hier binnenstapt, want over elk detail in het interieur is nagedacht om het Italiaanse gevoel te creëren. Deel verschillende gerechten met je geliefden en mis niks van alle smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft. A tavola!

Van Asch Horecabeheer is een bedrijf dat zich al meer dan 20 jaar bezig houdt met het ontwikkelen en exploiteren van horecaconcepten. De bedrijven die binnen Van Asch Horeca vallen zijn zeer divers, en allen gevestigd in Breda en omstreken. Jacobs Elektro Groep heeft de elektrotechnische installatie van dit nieuwe restaurant verzorgd. Tevens hebben wij voor de inbraak- en brandmeldinstallatie de achterliggende bekabeling gerealiseerd.

Om het project binnen de gestelde tijd te kunnen realiseren, moest er nauw samengewerkt worden met diverse partijen, zoals Christianen Beveiliging, DEP, OBM Bouw en De Meijer Installatietechniek. Duidelijke en heldere communicatie was van groot belang om het project tijdig op te kunnen leveren. Er is van oktober 2023 tot en met februari 2024 hard gewerkt, maar mét resultaat! Met minimale ruimte hebben we toch het maximale kunnen realiseren, door telkens flexibel in te spelen op de situatie. Daarnaast hebben onze medewerkers hun betrokkenheid getoond door regelmatig nét een stap extra te zetten en goed mee te denken. Zowel de opdrachtgever als wijzelf zijn zeer tevreden over het verloop van dit project.

 

Impressie