Laadpalen

Afgelopen jaar was 20% van de in Nederland nieuw verkochte auto’s elektrisch. In 2019 was dat nog maar 13,7%. Er rijden in ons land zo’n 145.000 elektrische en plug-in hybride auto’s rond. Met ruim 60.000 (semi-) publieke laadpunten en snellaadpunten, wordt Nederland internationaal als een grote speler gezien op het gebied van elektrische mobiliteit. Wil je je eigen laadpaal, thuis of op het werk? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte op maat. Wij werken samen met Alfen en Streetplug.

Alfen

Alfen biedt een complete reeks aan elektrische laadpunten. Alfen biedt een reeks slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten. Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten.

Streetplug

Op zoek naar een laadpaal met een mooi design en gebruiksgemak? StreetPlug heeft hét innovatieve ondergrondse oplaadpunt voor elektrische auto’s. Een slimme technologie in een strak design. Een flexibel alternatief voor de laadpaal, toepasbaar op elke locatie met het oog op het behouden van het oorspronkelijke straatbeeld. Zo maakt StreetPlug het mogelijk dat je thuis of onderweg zorgeloos je elektrische auto kunt opladen met een aantal belangrijke voordelen.