Laadpaal laten installeren?

Tegenwoordig zien we dat steeds meer mensen elektrisch gaan rijden. Het afgelopen jaar was wel 20% van de in Nederland nieuw verkochte auto’s elektrisch. Het is fijn dat steeds meer mensen een bewuste keuze maken voor duurzaam rijden. Echter neemt de vraag naar elektrische laadpalen hierdoor ook sterk toe. Als eigenaar van een elektrische auto is het prettig dat je net zoveel rijcomfort hebt als andere weggebruikers. Voor bedrijven is het daarom voor zowel werknemers als gasten een uitkomst om op je bedrijventerrein een laadpaal te laten installeren.

Laadpaal installeren op je terrein

Voor bezoekers en werknemers is het fijn dat je zo snel mogelijk weer onderweg bent. Een auto inpluggen in het stopcontact heeft hierbij niet het gewenste effect. Het duurt daarbij namelijk veel langer voordat je auto is opgeladen en hierdoor moet je erg lang wachten voordat je weer onderweg bent. Bij Jacobs Elektro Groep begrijpen we maar al te goed dat je hier niet op zit te wachten. We bieden laadpalen van zowel Alfen als StreetPlug; twee innovatie spelers op het gebied van laadpalen. Met deze partners helpen wij jou graag verder om je van alle rijgemakken te voorzien. Zo hoef je geen uren meer te wachten tot je weer de weg op kunt. Bij ons staat je elektrische mobiliteit voorop!

Betrouwbare en duurzame laadpalen van Alfen

Wij werken samen met twee vertrouwde partners, die laadpalen van hoge kwaliteit aanbieden. Allereerst Alfen, dat bekend staat om haar reeks van slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten. Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten.

StreetPlug: Innovatieve laadpalen met een strak design

Ook met StreetPlug hebben wij een duurzame samenwerking opgebouwd. Bij StreetPlug moet je zijn als je op zoek bent naar een laadpaal met een mooi design en gebruiksgemak. StreetPlug heeft hét innovatieve ondergrondse oplaadpunt voor elektrische auto’s. Een slimme technologie in een strak design. Het is een flexibel alternatief voor een laadpaal, dat toepasbaar is op elke locatie en gericht is op het behouden van het oorspronkelijke straatbeeld. Zo maakt StreetPlug het mogelijk dat je thuis of onderweg zorgeloos je elektrische auto kunt opladen.

Zakelijke laadpaal laten installeren?

Het laten aansluiten van een elektrische laadpaal is dé uitkomst voor een fijne rijervaring. Bij Jacobs Elektro Groep installeren wij graag laadpalen voor jou op maat; of het nu een oplossing voor thuis is of het om een laadpaal bij jouw kantoor gaat. Onze laadpaal installateur helpt je graag verder. Bij Jacobs Elektro Groep zorgen we dat alles geregeld wordt; van het voorbereidende werk tot het installeren van de laadpalen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.