Laadpaal installeren

Betrouwbare, duurzame en innovatieve laadpalen installeren

Tegenwoordig worden er steeds meer laadpalen geïnstalleerd. De laatste jaren stappen namelijk meer mensen en bedrijven over op elektrisch rijden. Het afgelopen jaar was wel 20% van de in Nederland nieuw verkochte auto’s elektrisch. Voor bedrijven is het daarom voor zowel werknemers als gasten en klanten een uitkomst om op je bedrijventerrein een aantal oplaadpunten te laten installeren.

Laadpalen installeren op je terrein

We bieden laadpalen van betrouwbare partners zoals Easee, Alfen en StreetPlug. Met deze partners helpen wij jou graag verder om je van alle rijgemakken te voorzien. Zo hoef je geen uren meer te wachten tot je weer weg wegrijdt van kantoor. Bij ons staat je elektrische mobiliteit voorop!

Snelladen
Op steeds meer plekken kun je tegenwoordig snelladen. Langs de snelweg, op een industrieterreinen of op de parkeerplaats van sommige winkels kun je in een korte periode je voertuig tot 80% opladen. Dit gebeurd middels gelijkspanning (AC). Deze snellaadpunten zijn bedoeld om je naar je volgende bestemming te brengen maar niet om je auto tot 100% op te laden. Dat kan bijvoorbeeld gemakkelijk op het werk of thuis.

Thuis een laadpaal installeren?
Volledig opladen is iets wat makkelijk voor de deur kan gebeuren. Je hebt hier wel een veilig geïnstalleerd oplaadstation voor nodig en in veel gevallen ook een aanpassing aan de groepenkast. Onze installateurs hebben ruime ervaring met de installatie van oplaadpunten en verschillende elektrotechnische systemen. Wij geven advies op maat, gebaseerd op jouw situatie, bij de keuze van de laadpaal en nemen graag het werk van je over van voorbereiding tot plaatsing. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Toekomstige wettelijke verplichting: laadpalen installeren

Het is niet alleen fijn om genoeg laadpalen op je terrein te hebben, maar vanaf 2025 is het zelfs verplicht. Als je over meer dan 20 parkeervakken beschikt moet je ten minste één laadpaal tot je beschikking hebben. En wist je ook dat als je gaat renoveren of naar een nieuw bedrijfspand gaat, je al vanaf 10 parkeerplekken een laadpaal nodig hebt? Verstandig dus om niet tot 2025 te wachten en gelijk een nieuwe laadpaal te plaatsen!

Laadpaal installeren

Betrouwbare laadpalen van Alfen

Wij werken samen met vertrouwde partners, die laadpalen van hoge kwaliteit aanbieden. Allereerst Alfen, dat bekend staat om haar reeks van slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten. Ze zijn ontworpen om maximale laadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. De betrouwbare en veilige laders integreer je gemakkelijk met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten.

Merken laadpalen installeren

Duurzame laadpalen van Easee

De Easee laadrobot is een slimme lader die zich automatisch aanpast aan alle elektrische auto’s, en aan elk elektriciteitsnet. De lader zit boordevol techniek en veiligheidsvoorzieningen, maar is zeer eenvoudig in gebruik. Met Easee laad je tot wel 10x sneller dan met een gewoon stopcontact. De lader benut de beschikbare capaciteit optimaal en geeft gegarandeerd het maximale laadvermogen. De box, te verkrijgen in 5 kleuren, is 69% kleiner dan andere oplossingen met een vergelijkbare functionaliteit en weegt slechts 1,5 kg.

Kosten laadpaal installeren

StreetPlug: Innovatieve laadpalen met een strak design

Ook met StreetPlug bouwden wij de afgelopen jaren een duurzame samenwerking op. Bij StreetPlug moet je zijn als je op zoek bent naar een laadpaal met een mooi design en gebruiksgemak. StreetPlug heeft hét innovatieve ondergrondse oplaadpunt voor elektrische auto’s. Een slimme technologie in een strak design. Het is een flexibel alternatief voor een laadpaal, dat toepasbaar is op elke locatie en gericht is op het behouden van het oorspronkelijke straatbeeld.

Doordat de laadpalen ondergronds zijn en kunnen worden ingeklapt, doet het dus geen afbreuk aan het zicht of aan de uitstraling van je pand of terrein. Zo maakt StreetPlug het mogelijk dat je thuis of onderweg zorgeloos je elektrische auto oplaadt.

Zakelijke laadpaal laten installeren?

Bij Jacobs Elektro Groep installeren wij graag laadpalen voor jou op maat; voor elke organisatie zoeken wij een passende oplossing. Onze laadpaal installateur kijkt graag met je mee. Bij Jacobs Elektro Groep regelen we alles voor je; van het voorbereidende werk tot het installeren van de hoogste kwaliteit laadpalen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wees er dan snel bij, want de vraag naar kwalitatief goede laadpalen neemt de laatste jaren erg toe en ook bij Jacobs Elektro Groep merken we dit. Neem daarom gerust eens contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte op maat.

 

Wij helpen je ook graag verder met onze andere diensten.

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen