Elektro voor het MKB

Jacobs Elektro Groep verzorgt elektrotechnische installaties voor een scala aan ondernemingen, van MKB tot grootschalige kantoren, bedrijfshallen en logistieke centra. We implementeren slimme systemen om je pand duurzaam te verlichten, van energie te voorzien en je wagenpark op te laden.

Lees meer

Distributie logistiek

In de distributie en logistiek gaat het werk altijd door. Elektrotechnische installaties spelen binnen deze sector een belangrijke rol. Om de continuïteit te kunnen waarborgen is het essentieel dat je altijd op de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in jouw pand kunt rekenen.

Lees meer

Onderwijs

Moderne onderwijsinstellingen beschikken over een scala aan elektrotechnische installaties en systemen om een optimaal leerklimaat weg te zetten voor de leerlingen. Datanetwerken moeten stabiel zijn en ook de beschikbaarheid en kracht van het wifi-netwerk is belangrijker dan ooit.

Lees meer

Luxe woningbouw

Bij de realisatie van luxe woningen zijn optimaal ingerichte elektrotechnische installaties onmisbaar om wooncomfort te garanderen. Jacobs Elektro Groep verzorgt toekomstbestendige elektrotechnische systemen en beschikt over de juiste kennis en expertise.

Lees meer

Domotica installatie

Renovatie onderhoud

Kunnen je elektrische installaties een grondige renovatie gebruiken? Of ben je juist op zoek naar een partij die je systemen op tijd onderhoudt, zodat deze nog lang efficiënt gebruikt kunnen worden? Jacobs Elektro Groep verzorgt alle gewenste renovatieprojecten en onderhoudsklussen voor je.

Lees meer