Referenties

Wij ondersteunen klanten in de utiliteitsbouw en particuliere sector tijdens renovatie en nieuwbouw. Bij Jacobs Elektro Groep willen wij meer dan alleen installeren. Wij willen onze klanten ontzorgen door met ze mee te denken en oplossingen voor ze te bedenken. Dit mogen wij al meerdere jaren voor vaste klanten doen. Zo zijn wij al jaren de installateur voor McDonald’s Nederland en Basic-Fit (Benelux). 

Wij zijn strategisch partner van Heembouw waarbij we vanaf de eerste penstreep aan tafel zitten om mee vorm te geven aan het gebouw wat de opdrachtgever wenst. Voor Sligro hebben we meerdere vestigingen verbouwd en uitgebreid én wij realiseren voor Sligro het volledig gerenoveerd hoofdkantoor in Veghel (16.500 m2). Voor zowel Heembouw als voor Sligro worden de projecten in BIM (Building Information Modelling, 3D) ontworpen en uitgewerkt. Dit alles om de klant van begin tot eind te ontzorgen en voor de klant de beste oplossing te bieden.

Projecten

We hebben al veel mooie projecten mogen realiseren en ook voor dit jaar staat weer veel moois op de planning. Bekijk een impressie van een aantal projecten die wij gerealiseerd hebben.

Projecten

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen