Elektrotechnische installaties voor het MKB en grote kantoren

Jacobs Elektro Groep verzorgt elektrotechnische installaties voor een scala aan ondernemingen, van MKB formaat tot grootschalige kantoren, bedrijfshallen en logistieke centra. We implementeren slimme domotica systemen om je pand duurzaam te verlichten, van energie te voorzien en je wagenpark op te laden. Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? We vertellen graag meer over de mogelijkheden!

Van verlichting en domotica tot en met laadpaal- en zonnepaneelinstallaties

Wil je je gebouw op een energiezuinige manier verlichten? Jacobs Elektro Groep installeert spaarzame LED verlichting. Combineer dit met een slim domoticasysteem (KNX) en de verlichting zal nooit onnodig branden. Alle verlichting wordt gekoppeld in één systeem, en dit systeem is zelfs op afstand naar wens in te regelen.

Om je pand op duurzame wijze van energie te voorzien installeren we zonnepanelen. Deze zonnepanelen (PV-panelen) vormen een aantrekkelijke investering. Er wordt niet enkel bespaard op energiekosten; bij overcapaciteit lever je ongebruikte stroom terug aan het elektriciteitsnet, wat extra inkomsten oplevert.

Je kunt de zonnepanelen bovendien inzetten om je wagenpark op te laden, met behulp van laadpalen. Daarbij bieden we slimme oplossingen waarmee de eigen opgewekte energie d.m.v. zonnepanelen optimaal ingezet wordt om de voertuigen op te laden, zodat zo min mogelijk energie van het stroomnet benodigd is. Ook wanneer je voor traditionele energievoorzieningen kiest, kunnen wij uiteraard laadpalen plaatsen waarmee elektrische voertuigen gemakkelijk opgeladen kunnen worden.

Betrouwbare netwerken

Is de databekabeling en/of netwerkbekabeling van jouw MKB onderneming verouderd? Een wirwar van draden en verouderde voorzieningen kunnen je computernetwerk vertragen, verstoren of zelfs platleggen. Wil je op je netwerk kunnen vertrouwen, dan is gestructureerde databekabeling en netwerkbekabeling essentieel.

Jacobs Elektro Groep verzekert je organisatie van een infrastructuur waar je op kunt bouwen, volledig ingericht volgens de geldende NEN-normen.

Waarom kiezen voor Jacobs Elektro Groep?

Wij helpen graag om de elektrotechnische installaties in en rondom jouw MKB bedrijfslocatie in te richten, renoveren en te onderhouden. Jacobs Elektro Groep heeft alle kennis en kunde in huis om de gewenste installaties uit te voeren, al dan niet met behulp van onze betrouwbare partners. Zo hoef je maar één partij in te schakelen om alle gewenste installaties te verzorgen.

Je kunt op elk moment van de dag op Jacobs Elektro Groep vertrouwen. We zijn continu bereikbaar en kunnen snel schakelen wanneer nodig. Bovendien staan we altijd garant voor kwaliteit; wat we beloven komen we na, en alle installaties worden in één keer goed verricht.

Ben je benieuwd of een bepaalde duurzame installatie lonend zal zijn voor jouw organisatie? We geven graag eerlijk advies en bieden open inzicht in de mogelijke besparingen. Zo weet je zeker dat de voorgestelde systemen tot besparingen zullen leiden, en binnen welke periode winst behaald wordt.

We begrijpen dat de continuïteit van de elektrotechnische installaties van groot belang is voor je bedrijfslocatie. Om storingen en kostbare vervangingen van onderdelen te voorkomen adviseren we om regelmatig (preventief) onderhoud uit te laten voeren. Jacobs Elektro Groep zorgt ervoor dat de installaties in optimale conditie blijven verkeren, zodat je hier altijd op kunt bouwen.

MKB

Contact met Sander Groenhout?

Meer informatie? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Sander Groenhout
Projectleider

Onze diensten

Wat onze klanten zeggen

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen