Elektrotechnische installaties voor onderwijsinstellingen

Moderne onderwijsinstellingen beschikken over een scala aan elektrotechnische installaties en systemen om een optimaal leerklimaat weg te zetten voor de leerlingen. Datanetwerken moeten stabiel zijn en ook de beschikbaarheid en kracht van het wifi-netwerk is belangrijker dan ooit.

Daarnaast is degelijke en duurzame verlichting van belang, slim aangestuurd door een domotica systeem. Bovendien besteden veel scholen aandacht aan duurzame manieren om energie op te wekken, bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen en laadpalen. En verdere verduurzaming wordt gevonden in een energieneutraal totaalsysteem.

Jacobs Elektro Groep helpt onderwijsinstellingen bij de realisatie en implementatie van moderne en duurzame elektrotechnische installaties, en voorziet ook in het onderhoud van deze systemen.

Waarom kiezen voor Jacobs Elektro Groep?

Wij helpen graag om de elektrotechnische installaties in en rondom jouw scholencomplex in te richten, renoveren en te onderhouden. Jacobs Elektro Groep heeft alle kennis en kunde in huis om de gewenste installaties uit te voeren, al dan niet met behulp van onze betrouwbare partners. Zo hoef je maar één partij in te schakelen om alle gewenste installaties te verzorgen.

Op Jacobs Elektro Groep kun je 24/7 bouwen. We zijn altijd bereikbaar en kunnen snel schakelen wanneer nodig. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden houden we rekening met de planning van de school, zodat overlast door de werkzaamheden minimaal blijft. Bovendien staan we altijd garant voor kwaliteit; wat we beloven komen we na, en alle installaties worden in één keer goed verricht.

Ben je benieuwd of een bepaalde duurzame installatie lonend zal zijn voor de school? We geven graag eerlijk advies en bieden open inzicht in de mogelijke besparingen. Zo weet je zeker dat de voorgestelde systemen tot besparingen zullen leiden, en binnen welke periode winst behaald wordt.

We begrijpen dat de continuïteit van de elektrotechnische installaties van groot belang is voor je onderwijsinstelling. Om storingen en kostbare vervangingen van onderdelen te voorkomen adviseren we om regelmatig (preventief) onderhoud uit te laten voeren. Jacobs Elektro Groep zorgt ervoor dat de installaties in optimale conditie blijven verkeren, zodat je hier altijd op kunt bouwen.

MKB

Contact met Sander Groenhout?

Meer informatie? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Sander Groenhout
Projectleider

Onze diensten

Wat onze klanten zeggen

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen