Beveiligingssystemen

In een woning, bedrijf, openbaar gebouw of appartementencomplex is het een komen en gaan van klanten, leveranciers, en andere bezoekers. De aanwezigheid van mensen, waardevolle spullen, gevoelige informatie, kostbare apparatuur en vertrouwelijke processen vereist een compleet beveiligingsplan. Tijdens én buiten openingstijden. Vanuit ons eigen specialistische bedrijf JGL Beveiligingen installeren wij stand-alone of turnkey (brand)beveiligingssystemen die signaleren, registreren en alarmeren, volgens wettelijke BORG-richtlijnen.

Inbraakbeveiligingssystemen

Eén op de vijf Nederlanders is wel eens slachtoffer geweest van inbraak. De kans op inbraak kan tot 90% afnemen door een woning of gebouw van zichtbare inbraakbeveiliging te voorzien. Zeker in combinatie met goed hang- en sluitwerk, verkleint een inbraakbeveiligingssysteem de inbraakgevoeligheid van een winkel, kantoor, appartement of bedrijfshal aanzienlijk. Moderne, BORG-goedgekeurde inbraakalarmsystemen bezorgen je een veilig gevoel.

Wij leveren inbraakbeveiligingssystemen die volledig op uw wensen worden afgestemd. Moet het alarm per zone ingesteld worden? Komt de melding bij de centrale meldkamer binnen of direct via een SMS op je smartphone? Kies je voor een stil alarm of alarmbellen? Neem contact op met JGL Beveiligingen voor de mogelijkheden: 076 – 303 1180. 

Brandmeldinstallaties

Een goede brandmeldinstallatie signaleert en meldt een beginnende brand. Dit kan levens redden, mits de brandmeldinstallatie aan twee voorwaarden voldoet. De installatie moet 100% betrouwbaar zijn én afgestemd op het gebouw en de wijze waarop dit wordt gebruikt. Als installatiebedrijf leveren we alle voorkomende detectiesystemen. Van één rookmelder tot een compleet brandmeldnetwerk, waarbij je de rookmelders aan elkaar kunt koppelen. Een goed begin voor de aanleg van een brandmeldinstallatie is het opstellen van een Programma van Eisen, waarin de locatie van de brandmeldinstallatie bepaald wordt, het type alarmsignaal (visueel of audio), etcetera. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. 

Toegangscontrolesystemen

In een woning, bedrijf, openbaar gebouw of appartementencomplex is het een komen en gaan van klanten, leveranciers, en andere bezoekers. De aanwezigheid van mensen, waardevolle spullen, gevoelige informatie, kostbare apparatuur en vertrouwelijke processen vereist een compleet beveiligingsplan. Tijdens én buiten openingstijden. Vanuit ons eigen specialistische bedrijf JGL Beveiligingen installeren wij toegangscontrolesystemen. Alleen personen met een geldige toegangstag zijn gemachtigd de deur te openen en het pand te betreden. Zo houd je onbevoegde en ongewenste bezoekers buiten de deur en creëer je een veilige omgeving voor bewoners en medewerkers.

Intercomsystemen

Via een intercomsysteem hoor en/of zie je wie er voor je deur staat. Zo kun je zelf bepalen of je de bezoeker wel of geen toegang geeft. Een intercom bestaat uit een binnen- en buitenunit (voorzien van een deurbel) welke ervoor zorgt dat je met de bezoeker kunt praten. Met een videodeurintercom kun je tevens zien wie er voor je deur staat. Wij leveren, installeren, vervangen en onderhouden intercomsystemen bij particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren.