Beveiligingsystemen

Beveiligingssystemen

Wil jij ook jouw bedrijfspand na een lange dag met gerust hart afsluiten? Of met een gerust hart de deur uit gaan wanneer je vanuit huis vertrekt, wetende dat je direct geïnformeerd wordt als er iets gebeurt en er meteen hulp ingeschakeld kan worden? De aanwezigheid van mensen, waardevolle spullen, gevoelige informatie, kostbare apparatuur en vertrouwelijke processen vereist een compleet beveiligingsplan. Zowel tijdens als buiten de openingstijden. Wij installeren (in samenwerking met één van onze partners op het gebied van beveiliging) moderne (brand)beveiligingssystemen die signaleren, registreren en alarmeren, volgens de wettelijke BORG-richtlijnen.

Beveiligingssystemen

Beveiligingsystemen kantoorpand of woning

Wist je dat één op de vijf Nederlanders wel eens slachtoffer is geweest van inbraak? De kans dat jij ook slachtoffer wordt, heb je grotendeels zelf in de hand. Als je jouw woning of bedrijfspand voorziet van zichtbare inbraakbeveiliging dan neemt de kans op een inbraak tot wel 90% af! Zeker in combinatie met goed hang- en sluitwerk verkleint een inbraakbeveiligingssysteem de inbraakgevoeligheid van een bedrijfspand of woning aanzienlijk. Moderne, BORG-goedgekeurde inbraakalarmsystemen zorgen ervoor dat jij weer veilig aan het werk kunt en veilig thuis kunt komen.

Wij leveren beveiligingssystemen, die volledig op jouw wensen worden afgesteld. Wil je bijvoorbeeld een alarm dat per zone afgesteld wordt? En kies je ervoor om een melding bij de centrale meldkamer binnen te laten komen of via een sms op jouw telefoon? Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een stil alarm of voor alarmbellen. Onze expert geeft je graag een advies op maat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 076 – 560 70 80.

Beveiligingssystemen

Brand beveiligingssystemen

Een goede brandmeldinstallatie signaleert en meldt een beginnende brand. Dit kan levens redden, mits de brandmeldinstallatie aan twee voorwaarden voldoet. De brandbeveiliging moet 100% betrouwbaar zijn én afgestemd op het gebouw en de wijze waarop dit wordt gebruikt. Jacobs Elektro Groep levert alle voorkomende detectiesystemen. Van één rookmelder tot een complete brandmeldinstallaties en beveiligingsystemen. Een goed begin voor de aanleg van een brandmeldinstallatie is het opstellen van een Programma van Eisen, waarin de omvang en de locatie van de brandmeldinstallatie bepaald wordt, luidalarm of stilalarm met pagers of ontruiming met gesproken woord, etcetera. Ook hier helpen onze installatiedeskundigen in brandmeldinstallaties je graag mee verder.

 

Beveiligingssystemen

Toegangscontrolesysteem op kantoor

Wil je onbevoegden buiten de deur houden? In samenwerking met één van onze beveiligingspartners installeren wij jouw toegangscontrolesysteem. Alleen personen met een geldige toegangstag zijn dan gemachtigd de deur te openen en het pand te betreden. Zo houd je onbevoegde en ongewenste bezoekers buiten de deur en creëer je een veilige omgeving voor medewerkers.

Beveiligingssystemen

Video intercomsysteem

Via een intercomsysteem hoor en/of zie je wie er voor je deur staat. Zo kun je zelf bepalen of je een bezoeker wel of geen toegang geeft. Een intercom bestaat uit een binnen- en buitenunit (voorzien van een deurbel) welke ervoor zorgt dat je met de bezoeker kunt praten. Met een video intercomsysteem kun je tevens zien wie er voor je deur staat. Wij leveren, installeren, vervangen en onderhouden intercomsystemen bij particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren.

 

Beveiligingssysteem bedrijfspand of woning

Wil jij ook een kwalitatief goed beveiligingssysteem voor jouw bedrijf of woning? Wij denken graag met je mee en komen met een passende oplossing voor jouw bedrijf of huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; onze experts staan je graag te woord. Ook met onze andere diensten staan wij graag voor je klaar.

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen