Elektrotechnisch installatiebedrijf voor distributie & logistiek

In de distributie en logistiek gaat het werk altijd door. Elektrotechnische installaties spelen binnen deze sector een belangrijke rol. Om de continuïteit te kunnen waarborgen is het essentieel dat je altijd op de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in jouw pand kunt rekenen.

Totaalinstallateur

Jacobs Elektro Groep is totaalinstallateur voor elektrotechnische installaties in je distributiecentrum of logistiek centrum. We ondersteunen klanten in de utiliteitsbouw tijdens renovatie en nieuwbouw. Voor het laten ontwerpen, herstructureren of installeren van je elektrotechnische installaties ben je bij Jacobs Elektro Groep aan het juiste adres. Maar ook voor het onderhouden van je installaties kun je een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Zijn er storingen of defecten? In dat geval kun je rekenen op onze 24-uursservice. Bij ons is 24 uur ook echt 24 uur, je kunt altijd op onze experts rekenen.

Wij bieden duurzame maatwerkoplossingen. We ontzorgen klanten in de distributie & logistiek door ze één aanspreekpunt te bieden voor elektrotechnische installaties, domotica systemen, beveiligingssystemen, duurzame oplossingen en service en onderhoud. Dat vereist kennis, flexibiliteit en zorgvuldigheid onder één dak.

Betrouwbare partner

Bij Jacobs Elektro Groep doen we wat we beloven! Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben oog voor detail en besteden veel aandacht aan de afwerking. Sterker nog: we streven naar perfectie. Dit verwachten we van elkaar en dit mag je ook zeker van ons verwachten. En wie kan er beter vertellen over onze werkzaamheden en service dan wijzelf? Juist, onze klanten!

Alle expertises onder één dak

Om een totaalpakket aan te kunnen bieden, werken we samen met verschillende partners: JGL Beveiligingen, QJ Solar Systems, Tech Talents en People 4 Projects. Daarnaast werkt Jacobs Elektro Groep regelmatig samen met bekende en betrouwbare partijen uit de markt.

Duurzame installaties

Wil je je distributiecentrum of logistiek centrum verduurzamen? Wij helpen je graag op weg met duurzame oplossingen! Door te kiezen voor het installeren van zonnepanelen, energiezuinige verlichting, daglichtregelingen en/of slimme domotica systemen dring je je energieverbruik, energiekosten en CO2-uitstoot fors terug.

Gebouwbeheersystemen maken het mogelijk om energie en dus geld te besparen en zorgen voor extra gemak. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de verlichting bijvoorbeeld automatisch uitgaat op een bepaald tijdstip of wanneer er voldoende daglicht aanwezig is in de ruimte.

Breeam duurzaamheidskeurmerk

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method en is de certificering methode voor een duurzaam gebouwde omgeving. Wil je verduurzamen en wil je dat jouw project aan de eisen van BREEAM voldoet? Onze experts zorgen er in dat geval voor dat de juiste keuzes gemaakt worden in het ontwerp en uitvoering waardoor voldoende credits behaald worden vanuit de creditlijsten. Volgens de BREEAM-methode realiseerden we bijvoorbeeld de elektronische installaties voor een heel groot distributiecentrum in Almere, de DC-8. Ons bouwteam heeft voor dit project de hoogst haalbare Breeam certificering nagestreefd: vijf sterren Outstanding.

Ervaren partner op het gebied van elektrotechnische installaties

Jacobs Elektro Groep is een ervaren partner op het gebied van elektrotechnische installaties We zijn werkzaam in Nederland en België: van kleine reparatieklussen tot allesomvattende turnkeyprojecten, dit alles volgens de laatste geldende NEN-normen.

Samenwerken volgens bouwteammethode

Voor een optimale prestatie en klanttevredenheid vinden wij een nauwe samenwerking tussen partijen onmisbaar. Wij werken bij voorkeur volgens de bouwteammethode. Vóór aanvang van het project stellen we een specialistenteam samen, dat kennis bundelt en activiteiten nauwkeurig afstemt. Dat werkt kostenverlagend en procesversnellend. Een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

Contact met Remco Arts?

Meer informatie? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Remco Arts
Projectleider

Onze diensten

Wat onze klanten zeggen

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen