Domotica systeem

Domotica systeem

Een domotica systeem laten installeren in huis of je bedrijfspand? Het realiseren van een smart home of smart office biedt veel voordelen.  Het verhoogt je woon- en werkcomfort, heeft een energiebesparend effect en maakt je woon- en werkomgeving veiliger. Jacobs Elektro Groep kan de installatie voor je verzorgen van ontwerp tot implementatie.

Woon- en werkomgeving aanpassen naar persoonlijke voorkeuren

Met een domotica systeem creëer je een omgeving die zich aanpast aan de levensstijl en het leefpatroon van de bewoners en gebruikers. Een intelligent besturingssysteem is verbonden met allerlei aspecten van je pand of woning, zoals verlichting, zonwering, verwarming, beveiliging en audio- en  videoinstallaties. Vaak kun je al deze elementen besturen met je smartphone, vanaf iedere plek. Zo zorg je met gemak voor een optimaal woon- en werkcomfort.

 

Domotica systemen besparen energie met slimme oplossingen

Domotica systemen zorgen niet alleen voor het nodige gemak in en om het huis; ze bieden ook nog eens een energiebesparend effect. Door de verwarming te koppelen aan het systeem verwarm of koel je enkel ruimtes die actief gebruikt worden. En door de verlichting ook aan te sluiten brandt deze ook alleen maar daar waar nodig. Verlaat je de ruimte, dan zal het licht zichzelf uitschakelen. Dat scheelt energie en moeite!

 

Veiligheid in en om het pand verbeteren met een domotica systeem

Naast comfort en de energiebesparing profiteer je bij een smart home of smart office ook nog eens van een verbeterde veiligheid. Door je beveiligingssysteem te integreren vergroot je de veiligheid in en om het pand aanzienlijk. Zo zorgen we ervoor dat automatisch alle verlichting wordt ingeschakeld wanneer een alarmmelder afgaat.

Het slimme systeem kan ook de aanwezigheid van mensen simuleren, door bijvoorbeeld op ingeregelde tijden de rolluiken te openen of sluiten, of de verlichting aan/uit te schakelen. Hiermee wek je de indruk dat er iemand aanwezig is, waardoor inbrekers worden afgeschrikt.

 

Domotica systeem laten ontwerpen

Het is voor iedereen persoonlijk hoe ver een domotica systeem moet gaan en aan welke eisen het systeem moet voldoen. Je kunt voorafgaand aan de installatie met ons een woning bezoeken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Jacobs Elektro Groep kan vervolgens op basis van jouw specifieke wensen en eisen een eigen systeem ontwerpen dat perfect ingespeeld is op jouw huis of pand.

 

Domotica installatie

Jacobs Elektro Groep verzorgt de volledige domotica installatie en het inregelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand? Of heb je interesse in onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op om meer informatie in te winnen of een afspraak in te plannen.

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen