Service en onderhoud

Service & Onderhoud elektrotechniek

Storing, reparatie of onderhoud aan een elektrische installatie? Ons serviceteam staat altijd voor je paraat. Bij noodsituaties óók buiten werktijden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en zullen de storingen aan je elektrische installatie zo snel mogelijk verhelpen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Storing elektrische installatie?

Helaas zijn storingen aan je elektrische installatie niet 100% uit te sluiten. Doet zich een storing of noodsituatie voor? Bel ons dan op telefoonnummer 076 – 560 70 80. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar; ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Telefonisch of op locatie. Je hebt daarbij, indien mogelijk, te maken met een ‘vaste’ servicemonteur, die de historie en situatie ter plekke kent. Snel, makkelijk en vertrouwd! Heb je een storing aan de elektrische installatie? Bel ons dan meteen en wij verhelpen jouw elektro storing graag zo snel mogelijk!

 

Preventief onderhoud bespaart geld

Om ervoor te zorgen dat installaties en systemen ook in de toekomst optimaal functioneren, stellen we graag een meerjarenonderhoudsplan op. Gebrekkig onderhoud vergroot het risico op storingen, terwijl regelmatig en preventief onderhoud noodsituaties en dure reparaties voorkomt. Het verlengt bovendien de levensduur van installaties. Zo kan een kleine investering tot een grote besparing leiden. Op deze manier kun je door goed en regelmatig onderhoud een storing aan een elektrische installatie voorkomen.

Service & onderhoud elektrische installatie op maat

Door het inschakelen van een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf ben je verzekerd van goede, gedegen elektrotechnische systemen op maat. Installaties die voldoen aan alle wettelijke kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Om in optimale conditie te blijven én te voldoen aan de voorwaarden van je verzekeringen, is regelmatig onderhoud aan elektrische installaties aan te raden. Ons ervaren, allround service- en onderhoudsteam staat klaar om onderhoud te plegen, reparaties te verrichten en storingen op te lossen.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

  • Uitvoeren van reparaties en (planmatig) onderhoud elektrische installatie
  • Controle en beheer van installaties
  • Installaties aanleggen, vervangen, uitbreiden en aanpassen
  • Storingen aan de elektrische installatie oplossen
  • 24/7 bereikbaarheid en service bij noodsituaties

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van service en onderhoud bij Jacobs Elektro Groep? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken onze specialisten graag samen de mogelijkheden. Interesse in andere diensten? Wij denken graag met je mee!

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen