Service & Onderhoud

Storing, reparatie of onderhoud? Ons serviceteam staat altijd paraat. Bij noodsituaties óók buiten werktijden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en zullen de storingen zo snel mogelijk verhelpen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Goede, gedegen elektrotechnische systemen op maat

Door het inschakelen van een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf, ben je verzekerd van goede, gedegen elektrotechnische systemen op maat. Installaties die voldoen aan alle wettelijke kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Om in optimale conditie te blijven, moeten de installaties regelmatig onderhouden worden. Ons ervaren, allround service- en onderhoudsteam staat klaar om onderhoud te plegen, reparaties te verrichten en storingen op te lossen.

 

Preventief onderhoud bespaart geld

Om ervoor te zorgen dat installaties en systemen ook in de toekomst optimaal functioneren, stellen we graag een meerjarenonderhoudsplan op. Gebrekkig onderhoud vergroot het risico op storingen, terwijl regelmatig onderhoud noodsituaties en dure reparaties voorkomt. Het verlengt bovendien de levensduur van installaties. Zo kan een kleine investering tot een grote besparing leiden.

Serviceteam 24/7 stand-by

Storingen zijn helaas niet 100% uit te sluiten. Doet zich een storing of noodsituatie voor? Bel ons dan op telefoonnummer 076 – 560 70 80. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar; ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Telefonisch of op locatie. Je hebt daarbij, indien mogelijk, te maken met een ‘vaste’ servicemonteur, die de historie en situatie ter plekke kent. Snel, makkelijk en vertrouwd!

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

  • Uitvoeren van reparaties en (planmatig) onderhoud
  • Controle en beheer van installaties
  • Installaties aanleggen, vervangen, uitbreiden en aanpassen
  • Vervangingsadviezen geven
  • Elektrotechnische storingen oplossen
  • 24/7 bereikbaarheid en service bij noodsituaties