Elektrotechnisch installatiebedrijf

Jacobs Elektro groep is een gevestigde naam in Breda en omstreken.  Met kennis van zaken, flexibiliteit en zorgvuldigheid helpen we je graag verder met uw project.

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Op zoek naar een elektrotechnisch installatiebedrijf?

Wij zijn een betrouwbaar en ervaren elektrotechnisch installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van veilige en efficiënte elektrotechnische systemen. Ons doel is om elektrotechnische installaties te ontwerpen en te installeren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, continuïteit en energiebesparing. Of het nu gaat om een utiliteitsbouwproject of een particuliere woning, wij leveren altijd maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Onze expertise: Elektrotechnische installaties

Onze kernactiviteit is het ontwerpen, installeren, inspecteren en onderhouden van elektrotechnische systemen en installaties. Of je nu je bestaande installatie wilt uitbreiden of een geavanceerd turnkey-project wilt realiseren, bij Jacobs Elektro Groep zorgen wij voor volledig maatwerk. Wij hanteren de geldende kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat onze elektrotechnische installaties en infrastructuren veilig en efficiënt zijn, ongeacht of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand.

Bij Jacobs Elektro Groep bieden we een breed scala aan diensten aan. Zo kunnen wij je voorzien van elektrotechnische installaties, databekabeling en netwerkbekabeling, (LED) verlichting, noodstroomvoorzieningen en bliksembeveiligingsinstallaties. Ons team van experts beheerst al deze disciplines tot in de puntjes, waardoor je slechts één installatiebedrijf nodig hebt voor al je elektrotechnische behoeften.

Ontwerp aanleg en beheer

Heeft jouw organisatie te maken met verouderde bekabeling die je computernetwerk vertraagt of verstoort? Wij nemen deze zorgen graag van je over. Onze ervaren professionals zorgen voor een overzichtelijke en gestructureerde infrastructuur die voldoet aan de geldende NEN-normen. Met ons universele netwerkbekabelingssysteem leggen we een stervormig netwerk aan, met patchkasten op verschillende locaties. Deze patchkasten worden onderling verbonden met een betrouwbare koperen of glasvezel ‘backbone’, en alle kabels worden zorgvuldig afgemonteerd. Op deze manier creëren we een solide verbinding tussen de netwerkapparatuur en de gebruikers, zodat jij je kunt richten op je bedrijfsactiviteiten.

Elektrotechniek zonder zorgen

Bij Jacobs Elektro Groep streven we ernaar om jouw elektrotechnische projecten moeiteloos te laten verlopen. Door onze ervaring bieden we expertise waar je op kunt vertrouwen. Wij verzorgen betrouwbare elektrotechnische installaties, daar zijn we goed in. Zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de gemoedsrust die komt met onze professionele elektrotechnische oplossingen.

Heb je vragen, of wil je graag een afspraak inplannen?

Neem gerust contact met ons op.

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen