PROJECT

Distributie-
centrum in Almere

Opdrachtgever
Bouwbedrijf Vrolijk


Locatie
Almere


Soort opdracht
Bouwteam


Soort werk
Inrichting elektrotechnische installaties


Realisatie
2021

Omschrijving

In opdracht van Bouwbedrijf Vrolijk, een aannemer van formaat met een portfolio dat strekt van woonhuizen tot kantoortorens en distributiecentra, is Jacobs Elektro Groep ingeschakeld om te ondersteunen bij de realisatie van een grootschalig distributiecentrum in Almere. Een bijzonder project, zowel qua omvang als qua techniek! Daarbij is bij dit project ook gezorgd dat voldaan is aan de hoogste duurzaamheidscriteria volgens BREAAM standaarden, wat de prestigieuze ‘Outstanding’ waardering opgeleverd heeft.

Jacobs Elektro Groep heeft uiteenlopende elektrotechnische installaties mogen verzorgen en ook de databekabeling in het distributiecentrum hebben we voor onze rekening genomen. Daarnaast is de montage van de verlichting door ons uitgevoerd. En zelfs op het gebied van veiligheid hebben we een steentje mogen bijdragen, met de installatie van brandmelders en sprinklermeldsysteem.

Naast Jacobs Elektro Groep waren ook bouwpartners Cable Space, Van Wezel, Rexel, Nemo, De Gilde Groep, Regiebouw en Instacom bij de realisatie van het nieuwe distributiecentrum betrokken. Een gouden team? Als het aan de opdrachtgever ligt wel! In navraag naar de algehele ervaring kregen we te horen ‘Op naar de volgende met hetzelfde team!’. En met dat statement kunnen wij het alleen maar eens zijn.

Impressie

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen