PROJECT

McDonald’s Terneuzen

Opdrachtgever
McDonald’s Nederland


Locatie
Terneuzen


Soort opdracht
Bouwteam


Soort werk
Nieuwbouw


Realisatie
2022

Omschrijving

Afgelopen jaar heeft Jacobs Elektro Groep mogen meewerken aan de realisatie van meerdere nieuwe McDonald’s Restaurants. Jacobs Elektro Groep werkt al ruim 35 jaar samen met McDonald’s. Ondanks dat de Restaurants van McDonald’s op elkaar lijken is elke verbouwing of het bouwen van een compleet nieuw Restaurant altijd weer anders. De wensen van de opdrachtgever veranderen door de jaren heen. Apparatuur wordt moderner en de inrichting verandert, hier moet gedurende het project rekening mee gehouden worden.

Het Restaurant van de McDonald’s in Terneuzen is eind 2022 opgeleverd. Voor de opdrachtgever was het belangrijk dat het Restaurant tijdens de kerstvakantie open kon, de planning hield daar rekening mee. Het werken met een strakke deadline kan een uitdaging zijn, omdat tijdens een project onverwachte problemen kunnen ontstaan. Tijdens dit project was de stroomvoorziening niet op tijd. Dit is door Jacobs opgelost door het plaatsen van een aggregaat, waardoor de opening op tijd door kon gaan.

Doordat het oude restaurant open bleef gedurende de bouw van het nieuwe Restaurant, is het parkeerterrein op een later moment afgerond. Dit was zo gepland om te voorkomen dat het Restaurant in zijn geheel dicht moest. De opdrachtgever was zeer tevreden: “Kwaliteit die wij verwachten van Jacobs.” Dit maakt de samenwerking met McDonald’s enorm bijzonder omdat wij op deze manier een bijzondere professionele werkrelatie hebben ontwikkeld met elkaar. Daarnaast hebben wij met veel plezier samengewerkt met onze bouwpartners: CNSTRCT, DAEL, DTC en Unsal.

Wij kijken uit naar onze verdere samenwerking en dat wij nog veel Restaurants mogen gaan realiseren.

Impressie