PROJECT

Maddox

Opdrachtgever
Lymbouw


Omvang
600 m²


Soort opdracht
Bouwteam


Soort werk
Elektra
Verlichting
Brandmeldinstallatie
Ontruimingsinstallatie
Alarminstallatie
Data-installatie


Realisatie
Mei 2023

Omschrijving

Breda krijgt er een prachtige zaak bij! Op de Grote Markt wordt hard gewerkt om het pand naast de Grote Kerk om te toveren tot een gigantische pub van 600 m2. De naam van dit nieuwe horeca etablissement is inmiddels ook bekend: Maddox bar kitchen venue. Het schitterende pand met trappen en zalen van allure wordt een moderne, warme variant op een Irish pub. Jong tot oud kan elkaar hier ontmoeten in een gezellige, stoere setting. Het wordt één van de grootste horecazaken in Breda. De menukaart bevat comfortfood: ‘waar pubs om bekend staan maar dan met een moderne, lokale twist. Denk aan slowcooked food en vlees of vis van de Josper houtskoolgrill.’

Het interieur zal bestaan uit overweldigende trappen in combinatie met steen, koper, hout en planten. De DJ-booth in het midden van het trappenhuis en de koperen ketels zullen Maddox een compleet eigen uitstraling geven. Je kan hier terecht voor goed bier, goede wijnen en een assortiment aan klassieke cocktails. Maddox is vanaf eind mei geopend voor lunch, diner en borrel.

Wij vinden het een eer om mee te mogen werken op het gezelligste stuk van Breda, namelijk de Grote Markt! Van de twee exploitanten is Jeroen Hersbach al een bekende van Jacobs Elektro Groep: hij is eigenaar van de cafés Proost en Dependance aan de Vismarktstraat. Jeroen Beuving was de afgelopen jaren vastgoedmanager bij Hogeschool BUAS en heeft zich als partner aangesloten bij Jeroen Hersbach.

Aanvankelijk was de opdracht om de bestaande installatie waar mogelijk te behouden. Dit bleek in de praktijk echter een onmogelijke opgave. Vandaar dat de volledige installatie eruit is gehaald en alles opnieuw wordt aangebracht. Het bijzondere aan dit project is dat het over drie prachtige verdiepingen verspreid is. Op elke verdieping komt een eigen bar en daarnaast worden nog taptafels geïnstalleerd. De verlichting wordt volledig computer gestuurd. Het eindresultaat belooft schitterend te worden! Met wie ga jij hier binnenkort een kijkje nemen?!

Jacobs Elektro Groep verzorgt de volgende installaties:

  • Elektra
  • Verlichting
  • Brandmeldinstallatie
  • Ontruimingsinstallatie
  • Alarminstallatie
  • Data-installatie

Andere bouwpartners die bij dit project betrokken zijn, zijn Lymbouw, Creatit4U, Christianen Beveiligingen en Pierre Ripzaad. Samen werken, samen succesvol!

Impressie