PROJECT

Freshi House/Biofreshi

Opdrachtgever
Jansen-Dongen


Locatie
Breda


Soort opdracht
Bouwteam


Soort werk
Volledige team


Realisatie
2023

Omschrijving

Jacobs Elektro Groep is in opdracht van Jansen-Dongen gestart met de realisatie van het van het Freshi House/Biofreshi. De nieuwe locatie van BioFreshi gaat ervoor zorgen dat heerlijke versproducten in de Nederlandse supermarkten terecht komen. Samen met de andere bouwpartners ConnectTotaal, JGL Beveiligingen, Bouwbedrijf Vrolijk, Niedax en Eltech Paneelbouw zijn wij gestart met de bouw van deze mooie nieuwe locatie.

Op 30 maart 2022 is samen met de aannemers, de familie Jansen, de gemeente Breda en andere relaties de symbolische eerste paal ceremonieel de grond in geslagen, waarna het bouwproject officieel van start ging. De start van dit project was een feestelijke gebeurtenis en wij zijn dan ook vereerd dat wij hieraan mogen bijdragen. 

Dun Ontwerp & Planologie heeft het modern ogende ontwerp mogen maken. Dat vraagt om een bedrijf die de techniek snapt die nodig is bij zo’n project. Gedurende het bouwtraject heeft Jacobs Elektro Groep zich vooral gefocust op het aanleggen van de elektra, de databekabeling, de zonnepanelen, de beveiliging, een smart domotica systeem en de verlichting van het nieuwe pand.

Impressie