PROJECT

Distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs

Opdrachtgever
Bouwbedrijf Vrolijk


Locatie
Berkel en Rodenrijs


Soort opdracht
Bouwteam


Soort werk
Elektrotechnische installaties en verlichting


Realisatie
Tweede helft van 2021

Omschrijving

Jacobs Elektro Groep is in opdracht van Bouwbedrijf Vrolijk, een grote aannemer met een portfolio dat strekt van woonhuizen tot kantoortorens en distributiecentra, ingeschakeld om te ondersteunen bij de realisatie van een distributiecentrum voor een investeerder in Berkel en Rodenrijs. Een mooie klus waarin veel techniek samenkomt.

Voor het distributiecentrum was de inzet van Jacobs gericht op de installatie van elektrotechniek en verlichting. Rondom de elektra is een volledig systeem opgezet, van transformator tot verdeelkast, tot aan de verlichting en de aansturing daarvan. Naast de installatie van de reguliere verlichting hebben we ook noodverlichting geïmplementeerd.

De elektrotechnische installatie is in samenwerking met paneelbouwer Eltech uitgevoerd, welke verantwoordelijk was voor de panelen van de verdeelkasten. Een prettige samenwerking, iets wat ook de opdrachtgever niet ontgaan is. De opdrachtgever was zeer tevreden over het verloop van de werkzaamheden en het opgeleverde werk, een mooi compliment richting Jacobs Elektro Groep en de partners!

Impressie

Wat kan Jacobs Elektro Groep voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen