PROJECT

Brouwerij Frontaal

Opdrachtgever
Frontaal Holding BV


Locatie
Steenen Hoofd, Breda


Soort opdracht
Bouwteam


Soort werk
Inrichting elektrotechnische installaties


Realisatie
2023

Omschrijving


Jacobs Elektro Groep is in opdracht van Frontaal Holding BV begonnen met het uitvoeren van de werkzaamheden op hun nieuwe locatie aan het Steenen Hoofd in Breda, waar zij vele liters bier kunnen brouwen. Het brouwcafé bevindt zich nog op de oude locatie bij De Faam. De nieuwe locatie is erg mooi geworden, ze kunnen nu hun toekomstplannen waarmaken. 

Tijdens dit project is Jacobs Elektro Groep verantwoordelijk voor het leveren, monteren en het inbedrijfstellen van de hoofd- en subverdelers incl. bekabeling kabelgoten en ladders. Daarnaast zorgt Jacobs voor het installeren van verschillende aansluitpunten 230 – & 380V + datainstallatie. Samen met bouwpartners Eltech Paneelbouw en Legrand & Datamontage Vlaardingen wordt deze nieuwe locatie gerealiseerd.

Op de definitieve spanning na is de nieuwe locatie van Frontaal gereed voor de start van de productie.

Jacobs Elektro Groep is erg tevreden met de samenwerking tussen de opdrachtgever en het verloop van het project. Wij zijn trots op het feit dat wij een bijdrage hebben mogen leveren aan de realisatie van deze nieuwe locatie. Dit is de plek waar Frontaal geschiedenis gaat schrijven. Wij proosten op een mooie toekomst.

Impressie