Sponsoring Bredase Singelloop

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Jacobs Elektro Groep ook in 2024 weer de Bredase Singelloop zal sponsoren! Dit jaar markeert onze derde opeenvolgende sponsoring van dit fantastische evenement, en wij zijn er trots op om deel uit te maken van deze sportieve traditie in Breda.

Op zondag 6 oktober aanstaande verzamelen duizenden hardlopers zich in het hart van onze prachtige stad om deel te nemen aan de Singelloop, één van de meest populaire en sfeervolle hardloopevenementen in Nederland. Als sponsor dragen wij ons steentje bij om dit evenement mogelijk te maken en de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen.

De Bredase Singelloop is een stratenloop door het historisch centrum van Breda, langs de mooie singels en markante gebouwen en met de finish op de Grote Markt. Het is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland.

Wij kijken ernaar uit om samen met alle lopers, toeschouwers en vrijwilligers een geweldige dag te beleven vol energie, enthousiasme en sportieve prestaties. Of je nu zelf meeloopt, je vrienden komt aanmoedigen of gewoon wilt genieten van de sfeer, zorg ervoor dat je erbij bent op 6 oktober! Net als voorgaande jaren loopt ook dit jaar uiteraard een team vanuit Jacobs Elektro Groep mee.

Wij wensen alle deelnemers veel succes met de voorbereidingen, en alvast veel plezier. Samen maken wij er weer een onvergetelijke editie van!