Intentieverklaring tussen Eaton en Jacobs Elektro Groep voor samenwerking als System Integrator Partner

Eaton en Jacobs Elektro Groep hebben met trots een intentieverklaring ondertekend die hun samenwerking als System Integrator Partner bevestigt. Deze strategische alliantie richt zich op het bieden van innovatieve oplossingen met de xStorage (accu-opslag) aan bedrijven die geconfronteerd worden met uitdagingen op het gebied van elektriciteitsaansluitingen.

Voor veel bedrijven is het verkrijgen van een voldoende grote elektriciteitsaansluiting of het verzwaren van de bestaande aansluiting een aanzienlijke uitdaging. Dankzij de geavanceerde xStorage-oplossingen kunnen wij bedrijven voorzien van een betrouwbare energieopslag die niet alleen hun energiebehoeften opvangt, maar ook zorgt voor een stabiele en efficiënte energiedistributie. Deze systemen bieden een duurzame en kostenefficiënte manier om de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen, piekbelasting op te vangen en de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen.

Naast de primaire toepassing van xStorage-oplossingen voor bedrijven zonder voldoende grote elektriciteitsaansluitingen, zijn er tal van andere mogelijkheden waarin deze technologie een cruciale rol kan spelen. Denk hierbij aan toepassingen in noodstroomvoorzieningen, ondersteuning van hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen en windturbines, en optimalisatie van energieverbruik binnen bedrijfsnetwerken.

Ons team van deskundigen staat klaar om samen de mogelijkheden te verkennen en te bekijken hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen bij jouw specifieke energiebehoeften. Samen kunnen we werken aan een toekomst waarin betrouwbare en duurzame energieoplossingen binnen handbereik liggen voor elk bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij kunnen helpen jouw energiedoelen te realiseren met de xStorage-oplossingen van Eaton en de expertise van Jacobs Elektro Groep.