NAC Ladies kalender

Als mouwsponsor van NAC zijn wij uiteraard erg trots op deze eerste NAC Ladies kalender, vandaar dat wij deze graag onder de aandacht brengen.

Game of Your Life
De NAC Ladies ondersteunen het Project Game of Your Life waar Rocky Hehakaija (voormalig voetbalster en directeur stichting Favela Street) ambassadeur van is. Dit project is erop gericht om de mentale gezondheid en welzijn van jonge meisjes (13-18 jaar) te verbeteren. Dit gebeurt vanuit de kracht van voetbal. De aanschaf van deze NAC Ladies kalender is directe steun voor dit mooie maatschappelijke doel. Het maken van de foto’s heeft tot veel hilarische momenten geleid, we wensen je net zoveel plezier met deze kalender.

Bestellen NAC Ladies Kalender
Met het bestellen van deze Ladies kalender (à €19,12 excl. BTW) draag je bij aan de support voor de ontwikkeling van Game of Your Life via NAC Maatschappelijk. Bestellen kan bij het salesteam van NAC Breda of via deze link.

NAC Ladies
Er zijn veel ondernemende vrouwen binnen de gelederen van de NAC Business Club. Ladies die zich goed thuis voelen in de wereld van voetbal & business. Het aantal vrouwelijke sponsoren blijft groeien. De NAC Ladies Club zorgt ervoor dat deze vrouwen beter zichtbaar zijn. Hoe kan je dat nu beter doen dan af te trappen met een kalender? Een jaar heeft maar 12 maanden, de club blijft groeien én de ladies hebben volle agenda’s, op deze kalender staan ze helaas niet allemaal. Wel staan alle hot spots erop! Van de Parel, het NAC-museum, de spelerstunnel tot aan de wasmachines bij Ben. De unieke foto’s zijn allemaal in het Rat Verlegh stadion gemaakt.