Mouwsponsoring NAC verlengd!

Jacobs Elektro Groep ook in seizoen 2024/2025 mouwsponsor van NAC Breda
NAC en Jacobs Elektro Groep zijn tot overeenstemming gekomen over een verlenging van het sponsorcontract voor de periode van een jaar. Ook in seizoen 2024/2025 zal hierdoor het logo van Jacobs Elektro Groep prijken op de mouw van de wedstrijdshirts van het eerste elftal en NAC O21. Afgelopen week bekrachtigden namens NAC Dominik Janošek en Martin Koscelnik de verlenging met een foto voor het kantoor van Jacobs Elektro Groep aan het Minervum in Breda.

Eric Matijsen, Commercieel Manager NAC Breda
“We zijn erg trots dat Manfred Jacobs voor het derde opeenvolgende seizoen zijn mouwsponsoring heeft verlengd en we het Jacobs Elektro Groep logo ook komend seizoen weer vol trots mogen dragen. Jacobs Elektro Groep is al ruim veertig jaar supporter en sponsor van de club en heeft ook nog eens de juiste bedrijfskleuren geel-zwart in hun logo. Wij danken Manfred voor de steun en het vertrouwen in NAC Breda en door in vroegtijdig stadium zijn contract te verlengen kunnen wij verder werken aan de commerciële groeidoelstellingen die we hebben.”

Manfred Jacobs, Directeur/eigenaar Jacobs Elektro Groep
“Drie keer is scheepsrecht! NAC Breda is meer dan voetbal, ook op maatschappelijk vlak is NAC van grote waarde voor onze stad Breda. Als écht Bredaas familiebedrijf en trouw NAC-supporter zijn wij wederom trots om op de mouw van het NAC-tenue te mogen prijken. We tonen hiermee graag onze betrokkenheid met zowel de club als met Breda.”

Samen Geel-Zwart, samen succesvol!