Jacobs Elektro Groep ook in seizoen 2023/2024 mouwsponsor NAC

NAC en Jacobs Elektro Groep zijn tot overeenstemming gekomen over de verlenging van het sponsorcontract voor de periode van een jaar. Ook in seizoen 2023/2024 zal hierdoor het logo van Jacobs Elektro Groep prijken op de mouw van de wedstrijdshirts van NAC.

Eric Matijsen, commercieel manager NAC Breda
“We waren al erg trots dat Manfred afgelopen seizoen zijn nek uitstak en de beschikbare positie op de mouw invulde met zijn sponsoring. Nu dit voor aankomend seizoen wordt gecontinueerd kunnen wij in een vroeg stadium starten met onze commerciële groeidoelstelling voor seizoen 2023-2024.”

Gedurende het huidige seizoen breidde Manfred Jacobs zijn sponsorship uit met de mouwsponsoring en we zijn erg verheugd te kunnen melden dat deze samenwerking met één seizoen gecontinueerd wordt.

Manfred Jacobs, directeur Jacobs Elektro Groep
“Als écht Bredaas familiebedrijf hebben wij NAC in ons hart gesloten. Jacobs Elektro Groep is al ruim veertig jaar trouwe supporter én sponsor van NAC Breda. Daarnaast zijn onze bedrijfskleuren gelijk aan die van NAC, geel-zwart. Wij zijn er trots op dat wij de verbondenheid met NAC uiting kunnen geven in deze vorm. Genoeg redenen om deze mooie samenwerking voort te zetten. Samen werken, samen succesvol.”