Breda Diner 2024

Na een buitengewoon succesvolle eerste editie in 2023, vond op vrijdag 22 maart 2024 de tweede meest unieke zakelijke ontmoetingsavond plaats in het iconische Chassé Theater: Breda Diner! Breda Diner is een exclusief charity event voor ondernemend Breda met als ambitie het ondersteunen van een goed doel. Onder het genot van een gastronomisch viergangendiner, konden de sleutelbewaarders en hun gasten genieten van een avond vol entertainment.

Dankzij de culinaire bijdrage van Herman den Blijker en Cookaholics en de muzikale begeleiding van Davina Michelle, John de Bever, Jacques Herb, Raffie & Renée, zangschool The Voice Factory en DJ Sheila Hill was het een fantastische avond. Wij zijn trots dat dit mede dankzij Manfred Jacobs tot stand is gekomen!

Breda Diner is een initiatief van 3 ondernemers:

Bouke Rüttchen
Ondernemer binnen de automotive branche. RG Groep is een familiebedrijf waar het aanbieden van een compleet pakket aan mobiliteit centraal staat. Van aanschaf tot onderhoud van personenauto’s, bestelauto’s, trucks en trailers.

Manfred Jacobs
Ondernemer die met zijn team van Jacobs Elektro Groep méér doet dan alleen installeren: oplossingsgericht en klantgericht meedenken en ontzorgen. Met oog voor detail en duurzaamheid worden uitdagingen en kansen vol passie aangepakt.

Niels Houtepen
Corporate illusionist, veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op nationale en internationale (zakelijke) events. Daarnaast is Niels founder van het live communicatie label BrandConnection.

Bij editie Breda Diner 2024 is geld ingezameld voor Stichting Vrienden van het Sophia. Stichting Vrienden van het Sophia is de fondsenwervende instelling van het Sophia. Zij financieren met behulp van giften van donateurs/gevers wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden.

Daarnaast ondersteunt deze stichting projecten die erop gericht zijn om het verblijf van patiëntjes en hun ouders in het Sophia zo aangenaam mogelijk te maken. Met donaties kunnen zij zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, speelgoed, ontspanningsmogelijkheden en kleur en sfeer in de gangen.

Binnenkort wordt gestart met de voorbereidingen voor volgend jaar, voor de derde editie. Wil je er volgend jaar ook bij zijn? Neem dan contact met ons op via info@bredadiner.nl!