Basisschool De Klimroos

 

In Roosendaal is Jacobs Elektro Groep in samenwerking met verschillende bouwpartners bezig met het bouwen van het nieuwe schoolgebouw voor basisschool De Klimroos.

Jacobs Elektro Groep heeft het gebouw uitgerust met een nieuw en modern domotica systeem zodat De Klimroos volledig klaar is voor de toekomst.

Tijdens een rondleiding over de bouwplaats voor de toekomstige gebruikers van de school, geïnteresseerden en omwonenden konden de bouwvorderingen bekeken worden. Dit initiatief werd georganiseerd door Tim Matthijssen (directielid kindcentrum de Klimroos) en Gijs Buuron (adviseur huisvesting en inkoop) vanuit de Stichting Openbaar Basisonderwijs (OBO) West-Brabant.

De rondleiding werd gecombineerd met meerdere activiteiten die Bouwbedrijf Boot had opgezet. De leerlingen toonden enorm veel interesse in de technische aspecten van het bouwproces en hebben zelf een waar insectenhotel mogen bouwen.

De bouwpartners vinden het investeren in de toekomstige generaties enorm belangrijk en op deze manier hebben de leerlingen daar ook nog eens een hele leuke middag aan overgehouden.

 

Impressie