Manfred Jacobs

Manfred Jacobs

Manfred Jacobs werkt vanaf 1992 in het familiebedrijf. Enthousiast en voortvarend als hij is, neemt Manfred in 2005 Jacobs Elektro Groep over. Sindsdien leidt hij het bedrijf met verve. Manfred: “Afwachten past niet bij mij. Ik zoek altijd nieuwe kansen, activiteiten en samenwerkingsverbanden”.

Manfred: “Mijn werkdag bestaat uit medewerkers aansturen, klanten adviseren, mooie installaties opleveren en opdrachten scoren. Geen dag is hetzelfde. Alleen oprechtheid, punctualiteit en betrokkenheid zijn dagelijks stabiele factoren.” Is Manfred niet aan het werk, dan is ie graag bij z’n gezin!

Met Manfred Jacobs linken? Bezoek zijn LinkedIn-profiel.


Cor Bruyns

Cor Bruyns

Cor Bruyns is in 1986 begonnen als stagiair bij Jacobs Elektro Groep. Vervolgens heeft hij gewerkt als servicemonteur, tekenaar en projectleider. Na 13 jaar bij een ingenieursbureau gewerkt te hebben, keerde hij in 2014 terug naar Jacobs Elektro Groep in de functie van bedrijfsleider. Deze functie oefent hij nog steeds met veel plezier uit. Cor is trots op het werk van Jacobs Elektro Groep en omschrijft het bedrijf als klantgericht en eerlijk. Daarnaast staat in de dagelijkse bedrijfsvoering MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) centraal.

Cor: “Samen met ons team projecten binnen de planning en volgens verwachting van de klant tot een goed resultaat leiden, dat is wat ik graag doe. Daarnaast wordt veel energie gestoken in het geven van het juiste advies, met als uiteindelijk doel uiteraard een tevreden klant”.

Zijn vrije tijd brengt Cor graag door met zijn gezin en met vrienden. Ook houdt hij ervan om op vakantie te gaan. Daarnaast maakt hij graag tijd vrij voor zijn bestuursfunctie bij Stichting PUSH.

Met Cor Bruyns linken? Bezoek zijn LinkedIn-profiel.


Maud Wijnhoven

Maud Wijnhoven

Als management assistente zijn de werkzaamheden van Maud erg afwisselend; onder andere het coördineren van onderhoudsbeurten voor het wagenpark, het plannen van afspraken, het uitwerken van gespreksverslagen en het bijhouden van de website behoren tot haar takenpakket.

Maud: “Elke dag is anders, en dat is nu precies wat ik het leuke vind aan de functie van management assistente. Het is nooit saai, het is een heel veelzijdige functie waarbij je veel verschillende contacten hebt. Ik probeer de directie te ontlasten en anderen te behandelen zoals ik zelf behandeld wil worden. Als dat lukt, ga ik met een tevreden gevoel naar huis.”

Als Maud niet aan het werk is, zorgt ze voor haar gezin. Verder houdt ze van gezelligheid, gaat ze graag naar het strand en spreekt ze regelmatig af met familie en vrienden.

Met Maud Wijnhoven linken? Bezoek haar LinkedIn-profiel.


Alex Maas

Alex Maas

Alex Maas, in dienst sinds 1990, vindt Jacobs Elektro Groep “een flexibel, klantgericht bedrijf, dat prettig met zijn klanten omgaat”. Zijn taken als projectleider zijn o.a. opnames, planningen, klantbeheer en communicatie. Alex: “Mijn werkdag is geslaagd, als klanten tevreden over ons zijn.”

Klanten omschrijven Alex als iemand die snel reageert, actief meedenkt en makkelijk improviseert. Dat klopt wel, want Alex denkt graag in oplossingen. Zijn grootste hobby is de bloemencorso. Tijd met z´n familie doorbrengen, naar het strand gaan en films kijken doet ie ook graag.

Met Alex Maas linken? Bezoek zijn LinkedIn-profiel.


Remco Arts

Remco Arts

Remco leerde Jacobs Elektro Groep kennen tijdens zijn stage. Deze stage beviel hem zó goed, dat hij besloot te blijven. Hij wist zich op te werken van monteur naar hoofdmonteur tot projectleider. Deze functie bekleedt hij nog steeds met veel plezier. Remco: “Ik vind het mooi om te zien hoe het traject van een project verloopt; van een aanvraag naar een calculatie, vervolgens een offerte, en daarna van een opdracht tot de uitvoering en oplevering .. met als eindresultaat een tevreden klant! Tegewoordig is het een must om snel te kunnen schakelen, en dat kunnen wij. Jacobs Elektro is flexibel.”

Remco is besluitvaardig, betrouwbaar en kan goed zelfstandig werken. Zijn hobby’s zijn motor rijden en sporten (hardlopen, squash & tennis).

Met Remco linken? Bezoek zijn LinkedIn-profiel!


Richard Cornelissen

Richard Cornelissen

Projectleider Richard Cornelissen vindt flexibiliteit veruit het sterkste punt van Jacobs Elektro Groep. Richard: “Op een zaterdagavond meldde McDonald’s Best zich met een storing. Het was de drukste avond van de week en zijn keukenapparatuur lag eruit. Binnen één uur was ik ter plekke.”

Richard: “Snel optreden is bij ons regel, geen uitzondering. Dat maakt mijn werk als projectleider heel afwisselend.”Richard is sinds 1988 in dienst. Een man van weinig woorden, maar met veel daadkracht. Hij streeft ernaar projecten elke keer weer op tijd af te krijgen en naar wens op te leveren.

Met Richard Cornelissen linken? Bezoek zijn LinkedIn-profiel.


Sander Groenhout

Sander Groenhout

Sander Groenhout werkt als projectleider bij Jacobs Elektro Groep. Met veel enthousiasme draagt hij zijn steentje bij om mooie projecten naar wens op te leveren. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de elektrotechniek.

Naast zijn baan als projectleider is Sander getrouwd en vader van drie opgroeiende dochters. In zijn vrije tijd wandelt hij graag in de bossen en is hij veelvuldig te vinden op het hockeyveld.

“Op een prettige samenwerking, ik heb er zin in!”, aldus Sander.

Met Sander Groenhout linken? Bezoek zijn LinkedIn-profiel


Jeroen van Loenhout

Jeroen van Loenhout

Jeroen werkt als projectleider bij Jacobs Elektro Groep en heeft veel werkervaring op het gebied van elektrotechniek. In het dorp waar hij woont is hij actief betrokken bij de Dorpsvereniging en de carnavalsvereniging. In zijn vrije tijd voetbalt Jeroen graag en ook houdt hij ervan op de mountainbike te fietsen.

“In mijn functie denk ik graag met de klant mee, om zo samen tot de beste oplossing te komen”.


Gilbert van der Lee

Gilbert van der Lee

Als Manager Service en Onderhoud heeft Gilbert als doel: het dragen van algehele verantwoordelijkheid voor zijn team op operationeel, commercieel / financieel niveau om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het resultaat van Jacobs Elektro Groep én aan de Medewerkerstevredenheid. Gilbert leerde Jacobs Elektro Groep kennen als een prettig, klantgericht en flexibel bedrijf met als hoofddoel ‘Samen werken, samen succesvol’.

Gilbert: “De dagelijkse aansturing van mijn team om op service de best passende oplossingen te bieden en natuurlijk de klanttevredenheid hoog in het vaandel houden vind ik een mooie uitdaging, elke dag is het anders. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn gezin, familie en vrienden en ga ik graag op vakantie. Mijn hobbies zijn tennissen, en voetbal kijken bij mijn zoontje.”

Met Gilbert van der Lee linken? Bezoek zijn LinkedIn-profiel.


Patrick van Hoogenhuizen

Patrick van Hoogenhuizen

Als service coördinator ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant en opdrachtgevers bij storingen en kleine klussen. Ik verzorg de planning, coördinatie en communicatie van monteurs voor service- en onderhoudswerkzaamheden aan de technische installaties van onze klanten. Ik zorg dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt en streef naar een optimale klanttevredenheid.

Met Patrick linken? Bezoek zijn LinkedIn-profiel.