076 – 303 11 80
menno@jglbeveiligingen.nl

Menno Bloemheuvel

Aanvankelijk is Menno zijn carrière gestart bij een kleine E- en B-installateur, waar hij in de weekenden, vakanties en op vrije dagen werkte (als bijbaan). Daarna is hij bij dat betreffende bedrijf in vaste dienst getreden en heeft hij er 20 jaar gewerkt. Deze werkervaring komt hem mooi van pas in zijn huidige functie bij JGL Beveiligingen, waar hij in augustus 2021 gestart is als Assistent Projectleider.

Menno zorgt ervoor dat projecten van A tot Z zo soepel mogelijk verlopen, vanaf ontwerp tot oplevering. “Mijn werkdag is geslaagd, als alle partijen tevreden zijn.”

Verder is Menno punctueel en betrokken. “Het leuke aan werken bij JGL Beveiligingen vind ik het samenwerken met een hecht team en op die manier mooie en uitdagende projecten tot een succesvol einde brengen. Ik streef ernaar om een prettige langlopende relatie met de eindgebruiker te realiseren.”

In zijn vrije tijd gaat Menno graag naar NAC Breda, of plant hij een gezellig dagje uit met zijn gezin. Verder liggen zijn interesses bij Volkswagen Kever en de Tweede Wereldoorlog. Ook houdt hij van PinkPop.