Lars Keijzers

Lars is als Project Technicus Beveiligingssystemen werkzaam bij JGL Beveiligingen (dé beveiligingstak van Jacobs Elektro Groep). Dit houdt in dat hij  voornamelijk de technische kant van een project doet, bestaande uit het maken van projecteringen, het opstellen van programma’s van eisen (PvE), en vervolgens het in bedrijf stellen en opleveren van technische beveiligingsinstallaties op locatie. Onze beveiligingsinstallaties bestaan uit brandmeldinstallaties, inbraakmeldinstallaties, camera observatie systemen en toegangscontrole systemen.

“Het leuke van werken bij JGL Beveiligingen is dat we met een kleine club zijn, waardoor de lijnen kort en direct zijn. De meeste projecten zijn redelijk in de buurt van Breda. Verder is een groot bijkomend voordeel van mijn functie dat ik veel contact heb met klanten.

Ik vind het leuk om met nieuwe technieken bezig te zijn, nieuwe dingen te leren! En gelukkig zijn wij een bedrijf wat met de tijd meegaat. Wij gebruiken producten waar de klant in de huidige tijd van techniek op zit te wachten.

Buiten mijn werk houd ik me graag bezig met mijn kinderen, en hun sporten. Zelf voetbal ik en ga ik altijd met mijn hele gezin naar NAC.”